Data management vraagstukken? Cendris heeft de oplossing

Er zijn vele redenen waarom organisaties in kiezen voor de data management oplossingen van Cendris.

Nummer 1 in referentiedataCendris is nummer 1 in data management en referentiedata

Data zit in ons DNA. Door te kiezen voor data management oplossingen van Cendris heeft u toegang tot het Collectief Register Personen: de grootste en meest actuele bron voor referentiedata van Nederland. Hiermee kunt u uw klantenbestanden doeltreffend controleren en corrigeren.

Wilt u meer weten over optimale en betrouwbare referentiedata? Neem dan een kijkje op onze speciale website: Collectief Register Personen.

Marktleider structureel data management

Cendris is al tientallen jaren leading in data quality management. Wij hebben alle expertises in huis om u te  helpen bij het structureel optimaliseren van uw data. We kijken verder dan alleen de data zelf: processen, mensen en overige middelen worden ook onder handen genomen.

Eenmalig data corrigeren is natuurlijk interessant. Maar het draait uiteindelijk om structureel grip hebben en houden.

De enige aanbieder mét resultaatgarantie!

Ons ultieme doel? Betere bedrijfsresultaten voor u! Wij zijn ervan overtuigd dat betere data bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. Cendris biedt resultaatgarantie op DQM ScanMeer omzet, lagere kosten of een combinatie. Door onze jarenlange ervaring weten wat de effecten van juiste data zijn. Daarom zijn wij ook de eerste en enige in Nederland die werken met resultaatgaranties!

Meer weten?

Neem contact met ons op. Of kijk op de Cendris-website wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Cendris op twitter